BO SENTRALT OG LEV ENKELT I MANDAL AMFI

Prosjektet ligger midt i Mandal sentrum, ved bredden av idylliske Mandalselva, og består av totalt 33 leiligheter i 4. og 5. etasje over kjøpesenteret Amfi. Med umiddelbar nærhet både til elva, sentrum og de mange butikkene i kjøpesenteret under, ligger alt til rette for en trivelig og enkel hverdag i Mandal Amfi.

Mat-, klær- og interiørbutikker, apotek, kafeer og vinmonopol er bare noe av det kjøpesenteret under leilighetene inneholder. Totalt vil senterdelen romme ca. 40 butikker. Sjekk kjøpesenteret AMFI Mandal på Facebook for oppdatert informasjon!

Flere leiligheter vil få fantastisk elveutsikt mot Malmø og Buen Kulturhus.
Utsikt fra 4. etasje

Bo sentralt

Midt i Mandal sentrum, med Mandalselva på den ene siden og Marnaveien på den andre, ligger det spennende nybyggprosjektet Mandal Amfi.

Lev enkelt

Leilighetene er fordelt på to etasjer over kjøpesenteret Amfi, og bygget inneholder både mat-, klær- og interiørbutikker, apotek, kafeer og vinmonopol m.m..

Trivelig bomiljø

Prosjektet består av et bredt utvalg av hyggelige leiligheter i ulike størrelser, og alle beboere har tilgang på utendørs fellesareal med nydelig elveutsikt.